Scape Expertise

E-commerce


Jouw klanten verwachten steeds meer van je.

E-commerce is natuurlijk een breed begrip waarbij het al lang alleen niet meer gaat om het genereren van een transactie. Het draait vandaag de dag om mobile commerce, IoT, Marketplaces, Social commerce en Augmented Reality, waarbij de gebruiker verwacht dat alles naadloos met elkaar verbonden is. En waarbij producten bestellen een merkbeleving is geworden.

Mensen, processen en technologie zijn noodzakelijk om hierin succesvol te zijn. Waar b2c vooroploopt in het bieden van een integrale klantbeleving, heeft b2b nog een inhaalslag te maken. Immers, de verwachtingen van de klant stijgen door ervaringen met gevestigde retailers. Wat kan b2b hiervan leren en hoe matchen we de verwachtingen met meer loyale klanten en meer omzet en marge als doel?

Door klanten een relevante en persoonlijke ervaring te bieden, bouw je een sterker merk, dat meer orders genereert. SCAPE voorziet in die schakel. Wij zijn geen traditioneel full service dienstverlener, maar zijn meer dan in staat om alle vraagstukken binnen het e-commerce landschap te faciliteren met de inzet van eigen specialismen of met ons uitgebreide netwerk van experts.

Dus van de juiste platformkeuze, User Experience tot Search en Personalisatie. Of van conversie optimalisatie tot het definiëren van een complete strategie voor een nieuw op te zetten webshop: je bent bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn gewend om in de rol van product owner of project manager strategisch samen te werken met de IT- en e-commerce afdelingen om verschillende teams aan te sturen, de architectuur in te richten en platformen te bouwen die jouw digitale business laten groeien. SCAPE maakt geen onderscheid in de branche, wij voelen ons thuis in elk landschap. Ook in die van jou. Vraag ons maar!

Meer deelgebieden:

Digital Operations Platform

Subscription Commerce

Loyalty

Optimization

Marketplaces

Onze experts:

Relevante cases:

EKI rubber en foam

EKI

Kunststof en rubber op maat voor industrie, bouw en groothandels. Voor iedere situatie de juiste digitale oplossing.

Onze partners:

Stories:

B2B e-commerceplatform kiezen doe je zo

B2C e-commerce platformen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het digitale straatbeeld.

Klaar om online meer impact te maken?

Laten we een project starten.