Partner of rb2

Scape Expertise

E-commerce


Mensen, processen en systemen: samen zorgen voor e-commerce succes.

E-commerce is een breed begrip waarbij het allang niet alleen meer draait om het genereren van een transactie. Het bestellen van een product is echt een merkbeleving geworden, waarbij de gebruiker verwacht dat alles naadloos met elkaar verbonden is en dat zij een goede ervaring heeft in elke fase rondom de aankoop. En die verwachtingen zijn hoog. Digitale aankopen zijn zo normaal geworden dat het voor een organisatie hard werken is om gelijk op te gaan met of zelfs een voorsprong te krijgen op de markt.

Mensen, processen en technologie zijn noodzakelijk om succesvol te zijn in e-commerce. Wat kunnen we leren van de grote online spelers, van die welbekende webshops die de standaard zetten voor de verwachtingen van een klant? En hoe matchen we de verwachtingen vervolgens, waarbij we meer loyale klanten en meer omzet en marge als doel hebben? Daarmee helpen we je graag.

Door klanten een relevante en persoonlijke ervaring te bieden, bouw je een sterker merk dat meer orders genereert. Dit is voor b2b net zo relevant als voor b2c. SCAPE maakt geen onderscheid in de branche: wij voelen ons thuis in elk landschap. We zijn gewend om in de rol van product owner of project manager strategisch samen te werken met de IT- en e-commerce afdelingen om verschillende teams aan te sturen of op te zetten, de architectuur in te richten en platformen te bouwen die jouw digitale business laten groeien.

Platform en Partner selectie

Juist omdat wij met veel verschillende cases te maken hebben in onze dagelijkse dienstverlening, worden wij vaak gevraagd om een antwoord te geven op de vraag: Welk e-commerce platform past het beste bij onze ambities?

SCAPE heeft veel ervaring op de markt op het gebied van e-commerce aanbieders en kennen van platformen als Shopware, BigCommerce, Magento, Shopify, Divide, WooCommerce en commercetools goed. Zo kunnen we op een pragmatische manier bepalen welk platform het beste bij jouw ambities, het technisch landschap en de organisatie past. Hierbij vinden wij de selectie van de juiste implementatie partner nog even nèt iets belangrijker. Gelukkig hebben we een goede relatie met development en technische partners waarvan wij overtuigd zijn dat zij de juiste klik hebben met onze klanten.

Dus van de juiste platformkeuze, User Experience tot Search en Personalisatie. Of van conversie optimalisatie tot het definiëren van een complete strategie voor een nieuw op te zetten webshop: je bent bij ons aan het juiste adres.

Meer deelgebieden:

Oplossingen op maat

Order Management Systeem

Subscription Commerce

Customer engagement en Loyalty

Optimaliseren

Onze experts:

Relevante cases:

EKI rubber en foam

EKI

Kunststof en rubber op maat voor industrie, bouw en groothandels. Voor iedere situatie de juiste digitale oplossing.

Onze partners:

Stories:

B2B e-commerceplatform kiezen doe je zo

B2C e-commerce platformen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het digitale straatbeeld.

Klaar om online meer impact te maken?

Laten we een project starten.