Partner of rb2

SCAPE en rb2 bundelen krachten

Samenwerken in een nieuwe bureaugroep

SCAPE en rb2 blijven apart, maar versterken elkaar

rb2 en SCAPE bundelden al een aantal jaren hun technische, strategische en commerciële krachten en hebben besloten deze samenwerking verder te intensiveren. Dit is voor hen de eerste stap in een grotere ambitie om een bureaugroep op te bouwen, waarin development centraal staat en de klant actief ondersteund wordt bij vraagstukken op het gebied van e-commerce, subscriptions en loyalty. Zowel SCAPE als rb2 zullen als zelfstandig merk blijven bestaan.

rb2-partner

Synergie door jarenlange e-commerce ervaring​

SCAPE heeft een diepgaande kennis van het e-commerce landschap. Als strategy consultants, product owners en projectmanagers hebben zij de specialistische kennis om klanten te begeleiden naar de juiste keuzes om hun online ambities waar te maken. rb2 heeft vervolgens de technische know-how om de gekozen kanalen te ontwikkelen; zij bouwen digitale platformen op het gebied van e-commerce, subscription services en loyaliteitsprogramma’s.

Dennis van Marle, CEO bij rb2: “Met SCAPE halen we een belangrijke partner in het e-commerce domein in huis en kunnen we onze klanten op dat vlak nog beter voorzien van kennis en advies. In de jarenlange samenwerking met klanten komen verschillende vraagstukken rondom e-commerce aan de orde die we nu écht als één team en vanuit één hechte bureaugroep kunnen uitwerken. De komende tijd gaan wij verder kijken welke dienstverlening klanten nog meer nodig hebben en of en hoe we dat aan onze propositie willen toevoegen. Wij gaan daarbij altijd voor de lange relatie, zowel met partners, als met klanten.”

Mark Roex, CEO bij SCAPE: “Achter de schermen werken veel klanten al met technische oplossingen van rb2, die wij tot nu voor hen inkochten. Voor ons betekent deze volgende stap, dat we directer toegang hebben tot kennis en ervaring, meer inzicht krijgen in klantcases, en meer leren en profiteren van de kennis die wordt opgedaan binnen projecten. We kunnen met elkaar ook makkelijker opschalen voor een klant als dat nodig is en het toch kostenefficiënt houden.”

Jeroen van Mierle, commercieel directeur bij zowel rb2 als SCAPE: “We hadden al een hele hechte samenwerking: SCAPE-consultants zijn betrokken bij projecten bij rb2 en omgekeerd. Dit is een logische vervolgstap; op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de klant nog sneller met de juiste persoon aan tafel zit. Klanten hebben bijvoorbeeld regelmatig behoefte aan een product owner voor een implementatieproject van rb2. SCAPE heeft deze mensen in huis en die kunnen nu nog gemakkelijker en eerder bij processen betrokken worden.”

Onze experts:

Onze partners:

Relevante cases:

Swiss Sense

Agile ontwikkelen en testen van een nieuw kassalandschap.
EKI rubber en foam

EKI

Kunststof en rubber op maat voor industrie, bouw en groothandels. Voor iedere situatie de juiste digitale oplossing.