Partner of rb2

zo werken wij samen

Onze partners

Samen met onze vertrouwde partners geven we jou een digitale voorsprong.

Bij SCAPE willen we een topprestatie neerzetten en verwachtingen overtreffen. Dat kunnen we alleen wanneer we ons richten op dat waar we goed in zijn. Onze expertises kun je hier bekijken, maar samengevat: vanuit een digitale strategie ontstaan projecten die wij invullen en vervolgens uitvoeren met onze partners binnen ons ecosysteem.

Om je in het uitdagende en snel veranderende e-commerce landschap goed van dienst te zijn werken we samen met partijen die elk uitblinken in hun vakgebied. Met deze complementaire partners vormen we een ecosysteem en staan we sterk zodat we samen jou die digitale voorsprong kunnen geven.

Dit zijn onze partners

Bewezen experts op en met wie we kunnen bouwen.

rb2

rb2
Partner in technische implementaties van commerce-, loyaliteit-, subscription-, configurator en maatwerkoplossingen. Blinkt uit in transparant werken, flexibele instelling en het rap neerzetten van werkende software.

Retail Unity
Partner in Digital Operations Platforms. Gespecialiseerd in centraal gestuurd beheer, van voorraadniveaus tot klantrelaties, met bijsturing van bedrijfsdoelstellingen obv realtime rapportage en business intelligence.

Samenwerking:

tritonX
Partner in het opzetten van intelligente marketingactiviteiten obv een Customer Data Platform, die zich naadloos koppelt aan een omnichannel strategie en aansluit op het CRM.

Bloomreach
Software maakt het mogelijk om gepersonaliseerde e-commerce ervaringen te bieden, gebaseerd op AI. Het CDP zorgt in de eerste plaats voor engagement, opgevolgd door inspiratie en vervolgens leidt het tot klantloyaliteit.

Samenwerking:

Squeezely
Met dit CDP maak je out-of-the-box de meest geavanceerde buyer journeys en personalisatie toepassingen. Die we volledig naar eigen inzicht kunnen inrichten.

Samenwerking:

Multiply
Partner die vanuit zijn online marketing kennis en passie de doelstellingen van klanten weet te bereiken. Retail marketing specialist op het gebied van data, performance, on-site en branding.

Doornvogel
Onze partner welke al meer dan 15 jaar actief is op het gebied van customer engagement en loyalty. Klanten kiezen merken rationeel, met hun hoofd. Maar of ze in de relatie blijven is vooral gebaseerd op emotie.

Samenwerking:

Divide
Partner met meerwaarde in fashion e-commerce (mode/schoenen/sport). Met het Divide.NOW platform weet het snel volledig geïntegreerde shops te realiseren met specifieke functionaliteiten.

SRS
Partner die geavanceerde oplossingen ontwikkelt voor retailers in omnichannel landschappen. Met zelf ontworpen cloud tools in POS, ERP en WMS digitaliseert SRS klanten met winkels en webshops gecombineerd.

Samenwerking:

J! Brand
Partner in design met een focus op branding. Een slim design brengt de strategie van een onderneming tot leven. Het is een weerspiegeling van de mensen, het bedrijf en het product waar je voor wilt staan. Het is de hoeksteen van jouw sterk merk. Jouw succes.

Piggy
Partner in loyalty marketing. De software voorziet niet alleen in het sparen van loyaltypunten en bieden van o.a. cadeaukaarten en coupons, maar gaat verder door dit onderdeel te maken van marketing automation, email marketing en campagnes: alles binnen het platform van Piggy.

Samenwerking:

ACA Fashion Software
Partner die IT oplossingen voor fashionbedrijven van iedere aard en omvang levert. Creatie van maximale synergie tussen webshops en winkels, retail en wholesale, logistieke en financiële administraties. ERP, kassasysteem en business intelligence.

Samenwerking:

shopware Software leverancier van E-commerce oplossing voor de mid-market.

Samenwerking:

no.dots
Agency voor merken met eigen producten. Integratiepartner voor webshops op basis van Shopware. Ook zeer sterk in het opzetten en uitvoeren van de Online Marketing strategie en het creëren van brand ambassadors.

Samenwerking:

Zevenmijls
Partner in strategie, branding, copy en design. Brengt merken dichter bij mensen. En mensen dichter bij merken. Helpt merken groeien tot een sterke, waardevolle identiteit.

The Subscription Factory
Partner met een uitgebreide ervaring in het realiseren van abonnementsmodules en het strategisch advies rondom abonnementsvormen om klanten volop mee te laten draaien in de subscription-economie.

Samenwerking:

Klaar om online meer impact te maken?

Laten we een project starten.