Zo doen wij dat

Over ons

Wij creëren een digitaal landschap waarin jouw merk floreert.

Bij SCAPE helpen we familiebedrijven in retail, groothandel of industrie online groeien. Wij zijn geen traditioneel e-commerce bureau of een typisch digital full service agency. Nee, wij doen het graag anders. Welbewust opererend in de driehoek Utrecht, Emmen, Maastricht.

SCAPE creëert meerwaarde door naast klanten te gaan staan en samen met hen pragmatisch te ondernemen. We slaan complexiteit klein, hakken het in mootjes, maken er kleine, haalbare projecten van, die breed gedragen worden en succes hebben.

Dat levert waarde voor de organisatie op de lange termijn. Door verworven inzichten weten we heel goed wat wel en niet werkt. Dat betekent dat we weleens linksaf slaan in plaats van het geijkte pad volgen of soms liever even wachten dan direct gas te geven.

Maar als we gaan, implementeren we enkel die tools en systemen waarvan we weten welke resultaten ze behalen. Net als ons netwerk van excellente partners die zichzelf keer op keer bewijzen.

Klaar om je online ambities waar te maken?

Gebouwd op vertrouwen
Werk je met SCAPE, dan brengen wij een netwerk mee van bewezen Omnichannel-partners. Een gebalanceerde mix van software-, integratie-partners én zelfstandige professionals. Zij hebben dezelfde attitude en focus en vormen ons ecosysteem. Organisch ontstaan door successen te behalen waarin we elkaar versterken en de klant altijd op de eerste plaats zetten.

Ontmoet Team SCAPE

Trusted advisors en sparring partners. Verbinders en specialisten.
Wij staan voor je klaar!

Jeroen van Mierle

Omnichannel Klantervaringen B2B expert

Mark Roex

Omnichannel E-commerce expert

Tim Jeths

Bevlogen E-commerce Consultant

Saartje de Wit

CRM, loyalty en e-mailmarketing specialist

Paul Hanifer

E-commerce & Marketplace expert

Sluit je aan bij Team SCAPE

Breng jij onze klanten verder?

Dit zijn onze partners

Bewezen experts op en met wie we kunnen bouwen.

rb2

rb2
Partner in technische implementaties van commerce-, loyaliteit-, subscription-, configurator en maatwerkoplossingen. Blinkt uit in transparant werken, flexibele instelling en het rap neerzetten van werkende software.

Zevenmijls
Partner in strategie, branding, copy en design. Brengt merken dichter bij mensen. En mensen dichter bij merken. Helpt merken groeien tot een sterke, waardevolle identiteit.

Samenwerking:

Retail Unity
Partner in Digital Operations Platforms. Gespecialiseerd in centraal gestuurd beheer, van voorraadniveaus tot klantrelaties, met bijsturing van bedrijfsdoelstellingen obv realtime rapportage en business intelligence.

Samenwerking:

tritonx

tritonX
Partner in het opzetten van intelligente marketingactiviteiten obv een Customer Data Platform, die zich naadloos koppelt aan een omnichannel strategie en aansluit op het CRM.

Multiply
Partner die vanuit zijn online marketing kennis en passie de doelstellingen van klanten weet te bereiken. Retail marketing specialist op het gebied van data, performance, on-site en branding.

Samenwerking:

Doornvogel
Onze partner welke al meer dan 15 jaar actief is op het gebied van customer engagement en loyalty. Klanten kiezen merken rationeel, met hun hoofd. Maar of ze in de relatie blijven is vooral gebaseerd op emotie.

Samenwerking:

Divide
Partner met meerwaarde in fashion e-commerce (mode/schoenen/sport). Met het Divide.NOW platform weet het snel volledig geïntegreerde shops te realiseren met specifieke functionaliteiten.

Samenwerking:

The Subscription Factory
Partner met een uitgebreide ervaring in het realiseren van abonnementsmodules en het strategisch advies rondom abonnementsvormen om klanten volop mee te laten draaien in de subscription-economie.

Samenwerking:

SRS
Partner die geavanceerde oplossingen ontwikkelt voor retailers in omnichannel landschappen. Met zelf ontworpen cloud tools in POS, ERP en WMS digitaliseert SRS klanten met winkels en webshops gecombineerd.

Samenwerking:

J! Brand
Partner in design met een focus op branding. Een slim design brengt de strategie van een onderneming tot leven. Het is een weerspiegeling van de mensen, het bedrijf en het product waar je voor wilt staan. Het is de hoeksteen van jouw sterk merk. Jouw succes.

Samenwerking:

Klaar om online meer impact te maken?

Laten we een project starten.