Zo doen wij dat

Over ons

We creëren een digitaal landschap waarmee jouw merk een online voorsprong krijgt.

Bij SCAPE helpen we (veelal) familiebedrijven in retail, groothandel of industrie online groeien. Het liefst zijn we te vinden in de wijde driehoek tussen Utrecht, Emmen en Maastricht. We zijn geen traditioneel e-commerce bureau of een typisch digital full service agency. Wij doen het graag een beetje anders, bijvoorbeeld doordat we graag misbaar willen worden.

SCAPE creëert meerwaarde door echt naast klanten te gaan staan en samen met hen pragmatisch te ondernemen. We hakken complexiteit klein en maken er kleine, haalbare projecten van, die breed gedragen worden en succes hebben. Dat levert waarde voor de organisatie op de lange termijn.

Door de vele projecten we heel goed wat wel en niet werkt. Dat betekent dat we weleens de hoek om gaan in plaats van het geijkte pad volgen of soms liever even wachten dan direct gas te geven. Maar wanneer we dan gaan, implementeren we enkel die tools en systemen waarvan we al weten welke resultaten ze behalen. Net als ons netwerk van excellente partners die zichzelf keer op keer bewijzen.

Tijdens ons gezamenlijke traject creëren of coachen we het interne team van de klant, zodat zij vol vertrouwen verder kunnen wanneer het zover is dat SCAPE een stapje terug kan doen. Het is onze missie de klant te helpen een goede omgeving op te zetten, die daarna ook zonder onze hulp succesvol blijft. Natuurlijk blijven we ook dan graag als adviseur of sparring partner beschikbaar.

Klaar om je online ambities waar te maken?

Gebouwd op vertrouwen
Werk je met SCAPE, dan brengen wij een netwerk mee van bewezen omnichannel partners. Een gebalanceerde mix van software-, integratie-partners én zelfstandige professionals. Zij hebben dezelfde attitude en focus en vormen samen ons ecosysteem. Organisch ontstaan door successen te behalen waarin we elkaar versterken en de klant altijd op de eerste plaats zetten.

Ontmoet Team SCAPE

Sparring partners en realisten. Verbinders en specialisten.
Wij staan voor je klaar!

Jeroen van Mierle

Omnichannel Klantervaringen B2B expert

Mark Roex

Omnichannel E-commerce expert

Chantal Sukel

E-commerce, digital & privacy product owner

Joris Mooten

Senior online specialist & product owner

Thamara Schult

Product owner & customer journey specialist

Paul Hanifer

E-commerce & Marketplace expert

Andrea van Rumpt

Senior online specialist

Vacature: Product Owner e-commerce

Vacature: E-commerce Consultant

Klaar om online meer impact te maken?

Laten we een project starten.