Partner of rb2

Senior online specialist & product owner

Joris Mooten

Data-gedreven digitale product owner

Joris Mooten

Senior online specialist & product owner

Zo’n 15 jaar ben ik werkzaam in de mooie online wereld. Daarbij heb ik met name in de leisure industrie veel ervaring opgedaan op het gebied van development trajecten, conversie optimalisatie en data analyse.

Voor klanten als Ardoer Campings, ChaletsPlus en de Kennemer Duincampings vertaalde ik wensen naar concrete projecten en verbeteringen, bijvoorbeeld ten behoeve van nieuwe boekingssystemen. Projecten leiden gaat me natuurlijk af, maar als consultant doe ik veel meer. 

google analytics scherm GA4

Mooi woord eigenlijk: consultant. Wat mij kenmerkt, is dat je mij kunt consulteren voor een diversiteit aan onderwerpen. Een paar voorbeelden om dat concreter te maken. Aansturen van developers in de bouw van een e-commerce platform? Doe ik. Ook neem ik graag het lokale team mee in het bepalen van prioriteiten van een project. Online marketing campagnes uitdenken of opzetten van Google Analytics meetplan? Yes. En concrete verbeteringen voor conversie aandragen en doorvoeren? Ook daarvoor kun je bij me aankloppen. Ik overzie graag wat er nodig is, en ga dan doelgericht aan de slag.

Data analyse is key

De afgelopen twee jaar heb ik veel tijd geïnvesteerd in Google Analytics 4 en Google Tag Manager en zijn er voor mij dan ook geen geheimen meer op dat gebied. In mijn werk vind ik het belangrijk benaderbaar te zijn, te luisteren naar de verschillende wensen van stakeholders en meerdere invalshoeken als mogelijke oplossing bekijken. En dan adviseer ik de meest praktische en passende oplossing.

Ik help je graag!

Als online specialist help ik je graag met het bouwen en optimaliseren van jouw e-commerce oplossingen. In de rol van product owner of project leider/manager die samen met een team werkt aan nieuwe initiatieven, maar ook als zelfstandig online marketeer die jouw organisatie met data en analyses ondersteunt. Ik kijk graag met je naar hoe ik waarde kan toevoegen aan jouw business!

Stories

customer_journey

Wat is omnichannel eigenlijk?

Je hoort het woord omnichannel steeds vaker, maar wat betekent omni-channel nou eigenlijk en wat heeft jouw organisatie eraan?

Relevante cases:

JOG Group

Focus op de kracht van de eigen organisatie. Eén centraal platform voor digital operations met ongelimiteerde kansen voor groei.