Partner of rb2

rb2 – Onze partner voor complexe uitdagingen

Thuis op alle fronten

Onze partner voor complexe technische uitdagingen

Bij SCAPE werken we binnen een ecosysteem van partijen die allemaal hun eigen individuele kwaliteiten hebben. Kwaliteiten die onze klanten verder helpen hun doelstellingen te bereiken.

Naast het kunnen interpreteren van de strategie van een organisatie is het van belang om een betrouwbare partner te hebben. Een die kan meedenken in oplossingen die innovatief, toekomstbestendig en schaalbaar zijn. rb2 is deze partner: sinds januari 2022 zitten rb2 en SCAPE zelfs samen in een bureaugroep.

rb2-partner

Synergie door jarenlange ervaring​

rb2 is specialist in technische maatwerkprojecten, zoals e-commerce platforms, abonnementsmodellen en oplossingen voor loyaliteitsprogramma’s. Wanneer de experts van SCAPE de strategische doelen hebben kunnen vertalen naar haalbare projecten binnen het digitale domein, komt rb2 al snel om tafel. Samen met de klant vertalen de specialisten van SCAPE en rb2 als technische partner deze vraagstukken naar concrete oplossingen. rb2 werkt altijd Agile omdat we geloven in een transparante aanpak, flexibel werken en het rap neerzetten van werkende software. 

Volgens Jeroen van Mierle, partner bij SCAPE, biedt SCAPE haar opdrachtgevers door middel van deze samenwerking voordeel op het gebied van inzet van rb2 als betrouwbare partner. “In het verleden zijn er voldoende vlieguren gemaakt om projecten samen succesvol vanaf het begin tot aan het einde aan te pakken en hebben wij geleerd om samen te werken ook wanneer het even tegenzit. Dan leer je elkaar echt kennen. Daarbij komt dat SCAPE haar partners zorgvuldig selecteert en het belang van de klant voorop zet. Door het opgebouwde vertrouwen over de jaren heen, zetten wij de capabele mensen van rb2 zonder twijfel om tafel bij onze klant. Door deze samenwerking breiden we ons dienstenpakket uit richting onze klanten en verhogen hiermee het rendement van de inzet van onze experts bij onze opdrachtgevers.”

Think big, start small

rb2 is een technisch bureau wat als geen ander heeft geleerd wat de bouwstenen zijn voor succesvolle projecten. Klein starten en groot denken is daarbij een belangrijke factor gebleken. Dennis van Marle, Managing Director bij rb2 vertelt wat succesvolle projecten gemeen hebben. “Naat commitment van de directie, budget en het hebben van een duidelijke missie, zijn succesvolle klanten in staat om te denken vanuit de eindklant. Wat wil mijn klant en hoe kan mijn organisatie waarde toevoegen aan deze wens? Ook het starten van kleinschalige projecten die direct waarde toevoegen maar nog wel behapbaar zijn, het zogenaamde MVP, (Minimum Viable Product) zijn een essentieel onderdeel van succes”. Van Marle voegt daaraan toe: “Het hebben van een expert aan de kant van de klant, welke de belangen van de klant begrijpt, en begrijpt wat projectmatig werken inhoudt, laat de kans op succes aanzienlijk stijgen.

#Durftekiezen

Een belangrijke mantra van SCAPE is ‘Durf te kiezen’. Durf te kiezen om een project anders aan te pakken en keuzes te maken die op het moment relevant zijn, zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Niet alles uitbesteden aan één Digital Agency maar te gaan voor de beste partijen binnen een bepaald domein. Daarbij is het hebben van een professional, zoals een Product Owner, aan de kant van de klant van groot belang. Iemand die snel keuzes kan maken, de juiste mensen kan aanhaken, begrijpt wat de eindklant wenst en kan sturen op budget, tijd en scope in een nauwe samenwerking met de aangesloten partijen. In driehoeksvorm: de klant, de system integrator en de software leverancier. Van Marle voegt daaraan toe: “Het hebben van een expert aan de kant van de klant, die de belangen van de klant begrijpt én begrijpt wat projectmatig werken inhoudt, laat de kans op succes aanzienlijk stijgen. Hobbels vroegtijdig inzien en het pad naar succes daarmee vergroten”.

Ook benieuwd wat een samenwerking tussen SCAPE en rb2 jouw organisatie kan bieden? Neem contact met ons op en we vertellen het jou.

Onze experts:

Onze partners:

Relevante cases:

Swiss Sense

Agile ontwikkelen en testen van een nieuw kassalandschap.
EKI rubber en foam

EKI

Kunststof en rubber op maat voor industrie, bouw en groothandels. Voor iedere situatie de juiste digitale oplossing.