Trots op onze successen

Cases

Wij leven voor tevreden klanten en zijn trots op de mooie resultaten die we met ze behalen.

Neem een kijkje in de keuken van onze klanten en lees hoe onze jarenlange omnichannel expertise en de inzet van ons ecosysteem van ervaren partners – stap voor stap – tastbaar resultaat oplevert.

EKI rubber en foam

EKI

EKI verwerkt rubber en schuim tot gewenste vormen voor industrie, bouw en groothandels. Omdat het als fabrikant de volledige productie in eigen beheer heeft, is EKI in staat om b2b-klanten volledig maatwerk te bieden. Producten van EKI vinden hun weg door heel Europa.

JOG Group

De JOG-Group is de holding achter moderetailer Jeans Centre, Fashion brand Garcia en bijbehorende outletketen Garcia outlets. Binnen de group wordt er fashion gecreëerd en geproduceerd vanuit Garcia, verkocht aan retailers via B2B-kanalen en direct verkocht aan de klant via Jeans Centre winkels, Outlet winkels, websites en marketplaces.

Welkoop

Welkoop is een Nederlandse retailer met producten voor tuin en dier. Van oudsher is het een agrarische coöperatie. Tegenwoordig biedt het in meer dan 150 winkels in Nederland alle producten en benodigdheden om meer plezier uit het buitenleven te halen.

Swiss Sense

Agile ontwikkelen en testen van een nieuw kassalandschap.

Xsensible

Van strategische doelstellingen naar uitvoerbare projecten.

Klaar om online meer impact te maken?

Laten we een project starten.