Trots op onze successen

Cases

Wij gaan voor tevreden klanten en zijn trots op de mooie resultaten die we met ze behalen.

Kijk je mee met een aantal van onze klantcases? Ze laten zien  hoe onze omnichannel expertise, samen met de inzet van onze ervaren partners, meetbaar resultaat oplevert.

EKI rubber en foam

EKI

EKI verwerkt rubber en schuim tot gewenste vormen voor industrie, bouw en groothandels. Omdat het als fabrikant de volledige productie in eigen beheer heeft, is EKI in staat om b2b-klanten volledig maatwerk te bieden. Producten van EKI vinden hun weg door heel Europa.

JOG Group

De JOG-Group is de holding achter moderetailer Jeans Centre, Fashion brand Garcia en bijbehorende outletketen Garcia outlets. Binnen de group wordt er fashion gecreëerd en geproduceerd vanuit Garcia, verkocht aan retailers via B2B-kanalen en direct verkocht aan de klant via Jeans Centre winkels, Outlet winkels, websites en marketplaces.

Coef Men

Meer dan 8 jaar geleden opende Coef zijn deuren in het centrum van NijmegenAl snel bleek de formule succesvol te zijn en in 2016 kwam de winkel in Arnhem erbij. Het succes is niet te stoppen en snel daarop volgden winkels in Utrecht, Leiden en de meest recente, Mall of the Netherlands in Leidschendam. Coef staat voor een unieke mannenwereld met een combinatie van fashion, sneakers en lifestyle artikelen.

Swiss Sense

Agile ontwikkelen en testen van een nieuw kassalandschap.

Xsensible

Van strategische doelstellingen naar uitvoerbare projecten.

Coef Men

Van business case en platform selectie naar implementatie.

Klaar om online meer impact te maken?

Laten we een project starten.