Partner of rb2

Trots op onze successen

Cases

Wij gaan voor tevreden klanten en zijn trots op de mooie resultaten die we met ze behalen.

Kijk je mee met een aantal van onze klantcases? Ze laten zien  hoe onze e-commerce expertise, samen met de inzet van onze ervaren partners, zorgt voor digitale groei!

EKI rubber en foam

EKI

EKI verwerkt rubber en schuim tot gewenste vormen voor industrie, bouw en groothandels. Omdat het als fabrikant de volledige productie in eigen beheer heeft, is EKI in staat om b2b-klanten volledig maatwerk te bieden. Producten van EKI vinden hun weg door heel Europa.

Jansen-Noy

Jansen-Noy heeft een lokaal georiënteerde winkel van maar liefst 4500m2 in Sevenum, prachtig Limburg. “Winkel” beschrijft het concept eigenlijk niet volledig: dit is een echte belevenis. In de Jansen-Noy store vindt de klant 300 topmerken op het gebied van kleding, schoenen en lifestyle.

Coef Men

Meer dan 8 jaar geleden opende Coef zijn deuren in het centrum van NijmegenAl snel bleek de formule succesvol te zijn en in 2016 kwam de winkel in Arnhem erbij. Het succes is niet te stoppen en snel daarop volgden winkels in Utrecht, Leiden en de meest recente, Mall of the Netherlands in Leidschendam. Coef staat voor een unieke mannenwereld met een combinatie van fashion, sneakers en lifestyle artikelen.

Swiss Sense

Agile ontwikkelen en testen van een nieuw kassalandschap.

Xsensible

Van strategische doelstellingen naar uitvoerbare projecten.

Coef Men

Van business case en platform selectie naar implementatie.

Klaar om online meer impact te maken?

Laten we een project starten.