Partner of rb2

Groei mee met het SCAPE team

Join us!

Iedereen wil groeien: onze klanten, wij, en hopelijk jijzelf ook. Laten we dat samen doen! Wil jij onderdeel gaan uitmaken van een ijzersterk en energiek samenwerkingsverband van SCAPE collega’s, freelance professionals en omnichannel partners? Zin in een nieuwe stap in je carrière, of wil je je als freelancer aan een snelgroeiend team verbinden? Dan is SCAPE misschien wel op zoek naar jou!

Werken met en bij SCAPE

Bij SCAPE helpen we (veelal) familiebedrijven in retail, groothandel of industrie om online te groeien. Bij klanten als Coef, Welkoop, Swiss Sense en Kamera Express pakken we uiteenlopende digitale vraagstukken aan. Vaak gaan die over e-commerce, maar ook in adviseren over order managment, CRM, loyalty en privacy hebben we veel ervaring. 

Onder de SCAPE-vlag spotten we kansen in de markt en kijken we met welke van onze ‘eigen’ of freelance experts we een project of adviestraject kunnen invullen. Uitgangspunt hierbij is altijd dat de klant het beste advies krijgt. Zo zorgen we ervoor dat onze expertises elkaar aanvullen en dat 1+1 voor de klant 3 wordt. Ohja, en we helpen ook met business cases, dus rekenen kunnen we heus wel 😉

Eén van de belangrijke uitgangspunten in de samenwerking met een klant is dat we graag misbaar willen worden. Supergoed resultaat neerzetten, waarbij we al tijdens het project (het team van) de klant al helemaal meenemen, zodat zij na oplevering met vertrouwen zelf verder kunnen.

Iedereen in het SCAPE team heeft een brede basiskennis van e-commerce en andere digitale gebieden. Daarnaast heeft iedereen één of meerdere specialisaties. Van zo’n specialisme ken je de techniek, je kent de strategie, je kent de uitvoering. En die kun je ook nog eens overbrengen! Met een lach op je gezicht, want bij SCAPE vinden we lol hebben in ons werk het allerbelangrijkst. Inderdaad: zelfs belangrijker dan financiële doelstellingen. En ja, dat komt soms wel eens neer op lastige beslissingen, maar we practice what we preach.

Iets voor jou?

Wat denk je over onderstaande vragen?
  • Ben ik de omnichannel expert die een rol als vertrouwde adviseur bij een familiebedrijf in retail, groothandel of industrie kan vervullen?
  • Heb ik een uitgebreid portfolio met ervaringen waarmee ik deze organisaties kan helpen de juiste keuzes te maken, en ze ook te helpen met het uitvoeren hiervan?
  • Heeft de wereld van digital commerce voor mij amper geheimen?
  • Breng ik een netwerk aan partners en freelancers in die de SCAPE-gedachte verder kunnen ondersteunen?
  • Kan ik aansluiten bij een van de bestaande SCAPE-expertise gebieden en/of breng ik een nieuwe skill in?

Als je op deze vragen enthousiast “JA” roept, maar ook als er andere redenen zijn waarom jij denkt dat je perfect bij ons past, zijn wij hartstikke benieuwd naar jou. We leren je graag kennen, en vertellen meer over hoe we werken. Neem contact op, en/of bekijk onze vacatures!

Wij zoeken o.a.:

De Product Owner is eigenaar van een product of service. Samen met de developers en de Scrum Master is de Scrum Product Owner verantwoordelijk voor het opleveren van nieuwe, werkende producten, functionaliteiten en services. De Product Owner heeft de belangrijke taak om alle werkzaamheden, die aan dit product of deze service moeten gebeuren te prioriteren. Samen met alle stakeholders bepaalt de Product Owner wat echt belangrijk is. Hoe leveren we zo veel mogelijk toegevoegde waarde voor onze klanten en voor onze organisatie, in zo kort mogelijke tijd?

Een Digital Operations Platform consultant brengt B2C en/of B2B-backoffice-activiteiten samen en verenigt ze in één overzicht. Het geeft de organisatie wat het het meest nodig heeft: een proces waarin operaties gestroomlijnd zijn, waarin medewerkers kunnen samenwerken en die geweldige klantervaringen mogelijk maakt.

Als CRM & Loyalty specialist ben je verantwoordelijk voor de optimale inzet van CRM in het contact naar prospects en klanten. Je maakt een doorvertaling van de CRM-strategie naar 1-op-1 marketing en verzorgt de opzet en uitvoering van campagnes richting verschillende klantgroepen. In deze rol werk je vaak samen met Database Marketeers, maar ook met Online Marketeers, Content Marketeers en de Marketing & Sales afdeling.

Zin om als consultant of product owner de SCAPE klanten van kundig, pragmatisch advies te voorzien? In ons team hebben we ruimte voor zzp’ers die onze visie delen. Laten we kennismaken!

What's in it for you? We vertellen het je graag!

Contact Jeroen.