Partner of rb2

Word onderdeel van het SCAPE team

Join us!

Wil jij onderdeel uitmaken van een tof en sterk team, als zzp’er of in dienst bij SCAPE? Dan zijn we op zoek naar jou!

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen zijn we geen traditioneel bureau. Het team van SCAPE is een mix van professionals die volledig bij SCAPE werken en freelance professionals, die nauw samenwerken met de beste omnichannel partners in de markt.

Onder de SCAPE-vlag spotten we kansen in de markt en kijken we met welke experts we een project of adviestraject kunnen invullen. Uitgangspunt hierbij is altijd dat de klant het beste advies krijgt. Zo zorgen we ervoor dat onze expertises elkaar aanvullen en dat 1+1 voor de klant 3 wordt.

Nog even wat vragen die je voor jezelf mag beantwoorden:

  • Ben ik de omnichannel expert die een rol als trusted advisor bij een familiebedrijf in retail, groothandel of industrie kan vervullen?
  • Heb ik een uitgebreid portfolio met ervaringen waarmee ik deze organisaties op de lange termijn kan helpen?
  • Heeft de wereld van digital commerce voor mij amper geheimen en ben ik in staat om na te denken hoe we ons op toekomstige ontwikkelingen moeten aanpassen?
  • Breng ik een netwerk aan partners en freelancers in die de omnichannel SCAPE-gedachte verder kunnen ondersteunen?
  • Kan ik aansluiten bij een van de SCAPE-expertise gebieden en/of breng ik een nieuwe expertise in?

Bovenstaande vragen geven je richting, maar als er andere redenen zijn waarom jij denkt dat je perfect bij SCAPE past zijn wij hartstikke benieuwd. Meer horen over de manier waarop we werken? Laten we eens kennismaken!

Wij zoeken:

Bij SCAPE helpen we (veelal) familiebedrijven in retail, groothandel of industrie om online te groeien. We helpen klanten als Coef, Welkoop, Swiss Sense en Kamera Express met uiteenlopende digitale vraagstukken. Vaak gaan die over e-commerce, maar ook in adviseren over order management, CRM, loyalty en privacy hebben we veel ervaring. Bekijk hier de vacature.

De Business Consultant is de sparringpartner van onze klant. Met zijn/haar ervaring en kunde, worden de juiste resultaten snel behaalt. Als eigenaar van het op te leveren project heb je samen met de klant, de ontwikkelaars en jouw SCAPE’ers, de verantwoordelijkheid voor het opleveren van nieuwe, werkende webshops, functionaliteiten en services. De consultant heeft de belangrijke taak om alle werkzaamheden, die aan dit product of deze service moeten gebeuren te prioriteren. Samen met alle stakeholders bepaalt de consultant wat echt belangrijk is. Hoe leveren we zo veel mogelijk toegevoegde waarde voor onze klanten en voor onze organisatie, in zo kort mogelijke tijd? Omdat je ook de verantwoordelijkheid hebt over de tijdslijnen, de scope en het beschikbare budget van het project, vraagt dit ook kwaliteiten waarover een Product Owner/Project Manager beschikt. Een spin in het web dus. Vandaar dat deze rol vaardigheden vraagt van beide rollen. Pragmatisch dus, zoals we zijn.

Een Digital Operations Platform consultant brengt B2C en/of B2B-backoffice-activiteiten samen en verenigt ze in één overzicht. Het geeft de organisatie wat het het meest nodig heeft: een proces waarin operaties gestroomlijnd zijn, waarin medewerkers kunnen samenwerken en die geweldige klantervaringen mogelijk maakt.

Als CRM & Loyalty specialist ben je verantwoordelijk voor de optimale inzet van CRM in het contact naar prospects en klanten. Je maakt een doorvertaling van de CRM-strategie naar 1-op-1 marketing en verzorgt de opzet en uitvoering van campagnes richting verschillende klantgroepen. In deze rol werk je vaak samen met Database Marketeers, maar ook met Online Marketeers, Content Marketeers en de Marketing & Sales afdeling.

What's in it for you? We vertellen het je graag!

Contact Jeroen.