Partner of rb2

Marketing, e-commerce & product owner

Jeroen Heijsen

Een aanjager in marketing, IT & e-commerce

Jeroen Heijsen

Marketing, e-commerce & product owner

Na mijn studie ben ik mijn carrière begonnen bij een online marketing bureau. Het duurde niet lang voordat ik de kracht van online marketing ontdekte. Tijdens mijn tijd daar heb ik ingezien dat je met een goede online strategie impact kan maken, ongeacht de omvang van een bedrijf. Deze waardevolle ervaring blijft tot op de dag van vandaag zeer relevant.

Inmiddels zijn er meer dan 15 jaar verstreken, en in die tijd heb ik aanzienlijke ervaring opgebouwd binnen het domein van (online) marketing en e-commerce. Deze ervaring is verspreid binnen verschillende branches, waaronder groothandel, horeca, retail en IT. Maar ook bij verschillende doelgroepen (B2B, B2C en B2G).

De laatste vijf jaar heb ik gewerkt als marketing en e-commerce manager bij Sawiday, beter bekend als Sanitairwinkel.nl. Naast de algehele marketing strategie was ik verantwoordelijk voor de online omzet van diverse webshops in Nederland, België en Frankrijk. 

Resultaatgericht

Dankzij mijn achtergrond in sales is mijn werk altijd gericht op resultaat. Ik heb een pragmatische, hands-on mentaliteit die ervoor zorgt dat er op korte termijn resultaten worden geboekt. Vervolgens ben ik in staat om deze resultaten te gebruiken als basis voor het ontwikkelen van een langetermijnstrategie. Tijdens dit proces creëer ik draagvlak binnen een team en organisatie. 

Ervaring

De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan uiteenlopende projecten. Van het lanceren van meerdere webshops (B2B als B2C), het (her)positioneren van een merk tot aan het bouwen van een succesvol team aan specialisten. Ik kan mezelf goed verplaatsen in zowel de klant, de medewerker als directie. Zo kan ik goede ideeën vertalen naar een concrete uitwerking die past bij ieders belang. Bij SCAPE bel je mij voor e-commerce opdrachten die op het snijvlak van marketing en IT zitten. Of waarbij de samenwerking en werkwijze van een commercieel team mag worden verbeterd tijdens een development project. Of… 😉 Door mijn brede ervaring kan ik waarde toevoegen aan heel diverse e-commerce vraagstukken, en kennisdelen doe ik graag. Zal ik eens meekijken of ik je verder kan helpen?