Partner of rb2

Senior online specialist

Andrea van Rumpt

De ideale ontmoeting tussen de online klant en jouw bedrijf: daar ga ik voor!

Andrea van Rumpt

Senior online specialist

Al meer dan 12 jaar werk ik met veel passie aan de ‘zichtbare’ kant van e-commerce. Van online marketing en SEO, tot content, tot UX en conversie: zijn waar de klant is en optimaliseren wat de klant ziet en beleeft. Want met de juiste propositie en boodschap, op het juiste moment en de juiste plek onderscheid jij je van je concurrent.

Mijn brede ervaring in de specialismen traffic, content en conversie heb ik opgedaan bij bedrijven in diverse sectoren: Shoeby, Prénatal, Philips en Essent. Allemaal sterk groeiende websites waar ik mooie stappen zette. Altijd pragmatisch, enthousiast en resultaatgericht.

Bill Gates zei het al in 1996: ‘Content is king’. Wat mij betreft spot on, maar content gaat hand in hand met relevantie en context. Elke plek in de klantreis bevat content. Van awareness tot loyalty en alles er tussenin. Met persoonlijke, relevante en overtuigende content leg je de basis voor nieuwe en terugkerende klanten. Natuurlijk uniek, van hoge kwaliteit en consistent in al je kanalen. De sweetspot vinden tussen jouw boodschap en wat de klant zoekt: daar ben ik op mijn best.

Een mooi voorbeeld van relevante content is een project bij Philips. Voor de categorie Kitchen Appliances zette ik een content ‘hub’ op met SEO-proof productpagina’s, inspirationele content (o.a. een receptenplatform) en activeerde deze via de nieuwsbrief en Facebook. Dit leidde tot een sterke groei in verkeer, een betrokken Philips Chef-community, cross-sell van andere appliances en upsell naar accessoires in de Philips webshop.

Ik sta voor je klaar!

Het bepalen van een strategie, deze vertalen naar een concreet projectplan of een team helpen met de uitvoering: als online specialist help ik je graag met het optimaliseren van deze klantreis.

Zoek je een content specialist, online marketeer of online merchandiser? Ook dan sta voor je klaar. Mét mijn flinke rugzak vol ervaring. Gebruik mij als sparringpartner, adviseur of gewoon lekker hands-on.

Stories

customer_journey

Wat is omnichannel eigenlijk?

Je hoort het woord omnichannel steeds vaker, maar wat betekent omni-channel nou eigenlijk en wat heeft jouw organisatie eraan?

Relevante cases:

JOG Group

Focus op de kracht van de eigen organisatie. Eén centraal platform voor digital operations met ongelimiteerde kansen voor groei.