Partner of rb2

Scape Expertise

Vendor-selectie

Jouw organisatie een digitale voorsprong met de juiste match

Bij SCAPE Digital begrijpen we dat het vinden van de juiste technische oplossing essentieel is voor elk e-commerce project. Het is echter ook minstens zo belangrijk om een implementatiepartner te vinden die past bij jullie DNA. Daarom is juist deze vendor-selectie een belangrijk onderdeel van ons Headstart Model, dat is ontworpen om jouw organisatie een digitale voorsprong te geven.

Wanneer we met jullie gaan samenwerken, is het van cruciaal belang dat we eerst jullie unieke behoeften en doelstellingen leren kennen. Alleen dan kunnen we bepalen wat voor e-commerce oplossing het beste zal werken. We houden rekening met missie, doelgroep, budget of business case, middelen, tijdlijn, enz. Meestal helpen wij klanten dit inzichtelijk te krijgen tijdens onze Quick Scan, maar ook als we niet samen de Headstart aanpak doorlopen kun je bij ons terecht voor hulp bij digitale partnerselectie.

Vervolgens nemen we je mee in een aanbeveling van passende platform opties. Dat kan snel gaan, want wij kennen de markt en de meeste spelers al goed en kunnen zo inschatten welke partijen een mogelijke match zijn met jullie.. Zo win je tijd, omdat wij al direct met een gerichte shortlist zullen komen.

Tijdens dit proces presenteren we jullie bedrijf op de beste manier aan de verschillende vendors. Ervaring leert dat dit ook de respons en kwaliteit van de voorstellen ten goede komt.

Zodra we hebben bepaald welk platform het beste past, werken we samen met een implementatiepartner die onze waarden voor hoge kwaliteit en service deelt. Wij geloven dat het net zo belangrijk (zo niet belangrijker!) is om een goede relatie met de gekozen partij te hebben als het juiste platform te hebben. Zij zullen tenslotte degenen zijn die verantwoordelijk zijn voor het helpen bij de lancering van de nieuwe e-commerce omgeving!

Wij zijn ervaren in het vinden van de juiste partner voor allerlei soorten projecten. Niet alleen e-commerce platforms maar ook selectietrajecten voor bijvoorbeeld Order Management Systemen (OMS), Customer Data Platforms (CDP), Product Information Managment (PIM), klantenservice tools en E-mail Service Providers (ESP) helpen we graag. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij kunnen helpen jouw bedrijf online te laten groeien.

Vinden, niet zoeken!

Een match met de juiste technische oplossing en implementatiepartner voor e-commerce succes. Wij zijn er om jou en je groeiende webshop succesvol te houden.

Meer deelgebieden:

Oplossingen op maat

Order Management Systeem

E-commerce

Subscription Commerce

Customer engagement en Loyalty

Onze experts:

Relevante cases:

Xsensible

Van strategische doelstellingen naar uitvoerbare projecten.

Onze partners:

Stories:

Drie trends in b2b e-commerce vanaf 2021  

Op basis van de vragen die onze bureaus passeren, voorzien wij de volgende b2b e-commerce trends.

Klaar om online meer impact te maken?

Laten we een project starten.