Bevlogen E-commerce Consultant

Tim Jeths

Passie voor E-Commerce en technologie (en Nike Air Max)

Tim Jeths

Bevlogen E-commerce Consultant

Geboren in Den Haag, opgegroeid in Bilthoven en wonend in Houten, begon ik 15 jaar geleden mijn carrière als consultant bij Fredhopper, een search en personalisatie engine. Na 12,5 jaar verschillende rollen te hebben vervuld in de consultancy en sales wereld, gewerkt te hebben met de grootste (r)etailers wereldwijd en na ruim acht keer om de wereld gevlogen te hebben, vond ik een nieuwe uitdaging als teamlead Professional Services bij CloudSuite. Een e-commerce platform voor groothandels, (merk)fabrikanten en retailers.

In deze ruim 14 jaar in loondienst heb ik in search en conversie optimalisatie, personalisatie en strategie veel specialistisch werk gedaan. Naast specifieke knowhow van deze gebieden, deel ik een brede kennis van het E-commerce platform. Van ERP tot CMS, promoties tot fulfilment in zowel de b2c- als b2b-markt.

Begin 2019 lonkte het freelancerschap en vervulde ik als E-Commerce consultant verschillende (interim) opdrachten waarin ik mijn expertise goed kon inzetten. Bij Swiss Sense vervul ik tot op heden de rol van project manager en begeleid ik de uitrol van het Omnichannel portaal. Daarnaast zet ik me voor Chanel in als het gaat om het optimaliseren en reduceren van het E-Commerce landschap.

Mijn expertise zet ik ook ten volle in bij SCAPE. Ik krijg energie om de processen van onze klanten te optimaliseren en de webshop of -site, gebruikmakend van de juiste software, meer te laten renderen. In de breedste zin van het woord.

Naast SCAPE besteed ik graag tijd aan krachtsport en hardlopen, aan mijn Nike Air Max-verzameling en de nodige tijd doorbrengen met mijn kinderen.

Stories

B2B e-commerceplatform kiezen doe je zo

B2C e-commerce platformen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het digitale straatbeeld.

Relevante cases:

JOG Group

Focus op de kracht van de eigen organisatie. Eén centraal platform voor digital operations met ongelimiteerde kansen voor groei.

Swiss Sense

Agile ontwikkelen en testen van een nieuw kassalandschap.